tirsdag den 10. august 2010

Nyt hårbånd - designed by Silje


Ja, det ene barn efter det andet melder sig ved symaskinen. Det er jo herligt. Nu ville Silje gerne have et hårbånd, og hun ville selv vælge stof og selv være med til at sy. Så igår syede vi dette sammen. Hun var meget stolt og havde det på i børnehave i dag (men det blev nu ikke på, det er der ikke ret meget hår-hjælpe-grej der gør hos hende i længden, andet end når far har lavet hestehale med køkkenelastikkerne).
Som det fremgår af billederne er det ikke let at holde styr på hverken hende eller hendes hår på trods af hårbånd, så her er det bedste dagens fotosession kunne byde på. Og ja, det flaner vidst lidt, så det må nok være smallere næste gang. Vi havde ellers syet en prøvemodel i noget Peter Plys stof, som sad fint....
Men det står da fantastisk til øjnene, ikk?
I morgen håber jeg at kunne fremvise bukser til Emil med bille-lommer! Og så skal vi ellers i gang med flere "sewing clothes kids loves"-projekter. Glæder mig (men må lige være færdig med bestillingsarbejdet)

1 kommentar:

  1. Nøøøj hvor er din datter bare VOLDSOMT kær! Elsker den hårfarve og de fregner! Min forlovede havde samme hårfarve da jeg mødte ham og han var (er stadig) en BABE! MUMS! I dag er hans hår dog ved at forvandle ham til flokkens "silverback" ;) Han er blevet voldsomt gråhåret - det ligger til familien ;) Og fregner har han også mange af. SKØNT med skønt på. Din datter er SÅ smuk!

    SvarSlet