fredag den 11. juni 2010

The brevs holder


Så har jeg syet en lille the-brevs holder. Tak til Helle for inspirationen (http://schwartz.typepad.com/fru_schwartz/2010/05/mens-det-stakkels-syge-barn-arbejder.html)
Helle har også en dejlig shop, med hjemmesyet børnetøj og slynger mm:

Vejledningen til holderen findes her. The-brevs-taske Den er super nem!Sådan ser den "næsten" ud. Skriver næsten, fordi farverne faktisk er meget finere i virkeligheden. Den grønne ser frygtelig fesen ud på disse billeder, men det gamle kamera kan ikke gøre det bedre. Øv.

Og Hvad I Alverden skal man dog med sådan en tænker du måske? Hmm, ja, hvis du er thedrikker har du måske alligevel oplevet det som jeg oplever, især i Jylland (undskyld jyder). At kassen er FYLDT med the, men det er alt sammen underlig the som Jordbær the og solbær the og camille the og man vil bare have en almindelig earl grey.. eller en urtethe der ikke smager af perbermynte elller... Ja, jeg er i hvert fald lidt the-kræsen og sidder jævnligt i heldagsmøder på den slags hoteller, så nu kan jeg selv medbringe det rette og det med stil.
Satser på, at en sådan pung/holder også vil gøre det nemmere, rent faktisk at huske det :-)

PS. Måske finder jeg en dag en knap der passer lidt bedre til resten, men jeg er jo et utålmodigt menneske, så da jeg var næsten færdig, ville jeg også være helt færdig. Og det var altså hvad jeg havde...
Kender du det?

2 kommentarer:

  1. Hej Malene,
    Efter jeg så denne fine tea wallet hos Fru Schwartz er den også kommet på min "to do-liste". Jeg synes du har valgt noget rigtig fint stof til din. Min (som jeg håber jeg snart får syet) skal jeg have med i min arbejdstaske, for på min arbejdsplads kan man kun få dårlig kaffe, og jeg holder meget af en god kop te. Nu kan jeg så se frem til altid at få den te jeg bedst kan lide - skovbær osv. hører heller ikke til blandt mine farvoritter.
    Kh Gitte

    SvarSlet
  2. Jeg vil følge med på din blog, så jeg kan beundre resultatet når du er færdig :-)

    SvarSlet