søndag den 8. august 2010

Vi har fået en lille ny!

Ja, vi har udvidet familien......                                                    Og den er da bare totalt nuser ikke? Den kommer fra Helsinge, hvor de har givet den navnet "Støvle". Her i hytten er der stadig ikke helt enighed om navnet. Der er bl.a. forslag som Zurk, Gismo, Bumle, Mifif... i spil......Vi afventer lidt mere indsyn i den lille killings personlighed :-)

Den er i hvert fald kælen, super nysgerrig og legesyg.

Og Silje har glædet sig så meget. Hun begyndte allerede at tale om den kat, da vi skulle afsted på ferie. Og har plaget og plaget (hmmmm, nu ku hun jo ende med at få indtryk af den slags virker?)

Den lille killings mor bor på en gård, sammen med 2 andre voksne kat, som alle 3 har fået et hold killinger. Det vimsede simpelthen rundt med små søde misser, da vi ankom. Og så skulle familien nå til enighed. Det var næsten grusomt, sådan at skulle vælge. Jeg stemte for den sorte, men den var ikke så kælen. Og med alle de hænder der er til at kæle her i familien, må vi vidst hellere gå efter en kælen kat. Silje ville ha den orange, men den var allerede afsat. Og godt for det. Med alle de rødhårede vi har her i familien, kan vi næsten ikke tillade os, at bringe farmanden i endnu mindre undertal :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar