tirsdag den 31. august 2010

Legehuset der blev til et palæ

Vi har været så heldige, at få dette skønne legehus af nogle gode venner. Her står det på sin oprindelige fine plads i udkanten af skoven, som før vi hentede det.

Efter lidt genopbygningsarbejdet, (mest udført af Klaus og så nogle villige hænder til at slæbe = børn) så det sådan her ud.

Men i kan jo nok se, der mangler noget, ikk? Udhænget! Lidt stil måske !? Vi havde bare ikke nogle egnede rafter, så Klaus var i byen og købe et par nye "pinde". Efter lidt maling, ser huset sådan her ud:


Det kan man da næsten kalde et palæ, eller hva´?

Har jo snuset misundeligt rundt i blogland på de fint indrettede legehus folk har kreeret og jeg kan godt røbe, at det indvendigt har laaaaaaangt igen, hvis det skal komme bare i nærheden af det. Der er hverken hylder med retrokøkkengrej, fine flagranker eller andet hipt. Bare nogle stole, et bord et par små runde tæpper der fulgte med huset og en masse sand/jord efter den sidste "vi koger heksesuppe i en grynde"-leg. Nu afslører billedet selvfølgelig også, at det stadig godt kunne bruge en gang tagmaling, men hvem hænger sig i det ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar