mandag den 22. november 2010

Kiksede Shrek

Emil blev fejret i lørdags. Vi havde inviteret hele klassen til fødselsdagsfest. Og i vores lille familie får man ALTID Shrek-kage til sin fødselsdag. (Farmand mente at Emil måske var vokset fra det, men Emil insisterede skam)

Kagen hedder sådan fordi den får flot grøn farve af de avokadoer man bruger, men børnene (altså gæsterne) vil jo ikke spise det, hvis man fortæller at der er avokado i. Siger man det er Shrek creme, gufler de derimod med STOR fornøjelse. (Hvis du aldrig har smagt avokadocreme i lagkage, er du gået glip af noget. Det er Camillas Plums. Her er en opskrift http://carina.smartlog.dk/planl-gning-af-n-ste-f-dselsdag--post25669)

I gennem årene har vi udviklet på kagen for at få den til at ligne Shrek og ikke "bare" være grøn. Og inden i rynker på næsten og tænker " For hulen, hun har drukket af potten, hvis hun tror det ligner Shrek" vil jeg bare lige minde om, at Shrek da også er en trold! (Indrømmet det er vidst også den eneste lighed)Shrek blev desværre ikke så grøn som han plejer, for avokadoerne var mærkeligt blege. Men mine dejlige børn mente da bare, at det vare endnu mere Shrek-agtigt, at han var så grumset at se på. (Tak unger, jeg elsker jer).
Personligt synes jeg at Shrek 2 er tættest på at ligne sin ophavsmand. Nå, alle børnene i 4B guflede med stor fornøjelse, så det var jo en succes.


Emil har først fødselsdag d 7 december, så vi har været i god tid. Men det var godt at få det overstået. For nu begynder juleræset med indtil flere arrangementer hver weekend. Peww...


Vi brugte dette billede af den flyvende Emil på indbydelsen. Jeg synes det er så fint, fordi han virkelig er I LUFTEN.

3 kommentarer:

  1. Det er første gang, jeg har hørt om lagkage med avocado creme, men opskriften lyder lækker, så det ku' være, at jeg kaster mig over den (uden at fortælle familien, hvorfor kagen er grøn...teenageren HADER alt sundt)
    Jeg synes det er nogle meget fine, troldeagtige kager - ka' godt forstå at ungerne elskede dem :D
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Fed tradition! Stjålet. Håber jeg. Her konkurrerer Hello Kitty og Shrek nemlig om den øverste plads på popularitetspodiet. Men tænk, at en fjerdeklasse spiser avocadocreme. Så må det styre! Synes også, at nr. 2 ligner mest 'den rigtige'. Men nr. 3 er mere evil.

    SvarSlet