tirsdag den 16. november 2010

Vi elsker knald på farverne

Ja, der skal være knald på farverne før det er rigtig sjov. Det passer bare så meget bedre til Siljes personlighed end forsigtige pasteller. Jeg syet denne bluse efter mønsteret i "sewing clothes kids loves".


Jeg faldt for det skønne blomstrede jersey stof fra Stof2000, men det er ret tyndt. Så jeg har valgt at lave modellen dobbelt. Indersiden er lysegrøn med hvide prikker og den er i princippet vendbare,men altså vender man indersiden ud kan man jo KUN se lysegrøn med hvide prikker. Derfor foretrækker jeg denne side ud, hvor man får hele paletten af blomster, striber og prikker.


 
Ellers har jeg begrænset mig med detaljer i forhold til ånden i "Sewing clothes kids loves", som oftest er overbroderet med alskens bånd og mærker og forskelligt stof. Men ud over dragen, kunne jeg bare ikke rigtig finde på mere, der klædte blusen, og den er vel egentlig også fin som den er.

Jeg håber ved lejlighed at kunne vise et "action pic"

Malene

2 kommentarer:

  1. Det er en dejlig frisk bluse med masser af pang-farver - jeg synes den ser perfekt ud - de forskellige farver giver den liv....den behøver hverken bånd, mærker eller andet.

    SvarSlet
  2. Tak Karen, det er skønt med alle dine søde kommentarer. Hun er også allerede glad for blusen.

    SvarSlet