mandag den 1. november 2010

Redning af mobilens liv - måske.

Min mand smadrer altid sine mobil telefoner. ALTID. Denne gang gik det ud over hans Ericsson W595 som han er rigtig glad for. Så konen her gik i action, efter et par ugers sukken og efter at han havde inddraget mindstemandens telefon, så Bastian bare måtte undvære!
Fandt et link på nettet, der tydeligt viser hvordan man skifter LCD-displayet og bestilte et sådant.
I går skiftede vi så displayet og efter et par dramatiske minutter, hvor vi troede det var gået galt pga lidt for meget "vold", endte det hele smukt og telefonen virker nu igen!

Men det korte af det lange er, at han endelig efter alle disse år, er nået frem til den erkendelse, at man måske er nød til at passe bare lidt på de der telefoner og "gav mig lov" (bestilte) et etui i mobilen. Det skal være SORT og kun SORT!!!
Så det fik han. Sort yderstof, sort fleece, sort elastik....... og en lille bitte abe. (hi hi hi - jeg ku ikke lade være).


Han blev straks så tilfreds (og forelsket i den lille abe?) at han også bestilte et til sin arbejdstelefon. Da jeg kom med endnu et sort, var han alligevel ikke helt tilfreds, for hvordan skulle vi nu kende forskel?
Så løsningen blev at vi skejede helt ud ;-) og satte en elastik i blå og tyrkis på!
Det blev faktisk ret fint, men det er vidst svært at se på billedet.


Bonus info:
Sådan ser telefonen ud:Her er linket til at redde en W595:

1 kommentar:

  1. Heldigt at du ka' det der mobiltelefon førstehjælp :o) Man bliver jo desværre afhængig af de telefoner, så det lyder som en god idé med et (eller flere) etuier - de er meget fine!
    Kh karen

    SvarSlet