lørdag den 14. december 2013

Gave inspiration til manden der har "næsten" alt


Uh, de mænd der. Jeg synes altså nogen gange det er svært.

Jeg er fx i familie med en mand der er sidst i 70´erne. En dejlig mand, men det med ønskesedlen, det bliver ikke rigtig til noget.

Men nu har jeg fundet løsninger. Jeg synes selv den er god!

Gaven til manden der har "næsten" alt!

 

Den perfekte gave

Han skal nemlig til ØLsmagning. Og det skal foregå på et lille hyggeligt kvalitets bryghus i Køge.

Oplevelsen har fået rigtig god anmeldelser af tidligere brugere, som fremhæver hvor passionerede de er på bryghuset. Og det ligger tæt på en S-togs station.
Når ham og konen går ud af døren, får de endda et par kvalitets-øl med hjem. Det er jeg også ret sikker på, de vil sætte pris på!

Da jeg bestilte, kunne jeg selv vælge en hilsen, der skulle stå på gavekortet og et par dage efter modtog jeg det hele med posten (uden ekstra beregning - sådan kan jeg li det!).
Gaven / oplevelsen bestilte jeg lige her: DuGlemmerDetAldrig.dk

(Og sidder du i Jylland og tænker øv, så bliv glad igen. De har en tilsvarende på jeres side af vandet).
Da min bror fyldte 40 købte jeg ham en flyvetur i en vindtunnel hos samme firma. Jeg glææææder mig til at se ham flyve. Og han glæder sig til at flyve.

*******ANDRE IDEER: ********
Sidste år lavede jeg en bog med snapseopskrifter og en flaske snaps, til en anden af de mænd, der er lidt svære. Det kan du læse om her: http://brombleberries.blogspot.dk/2011/02/gave-til-manden-over-60.html
 
****UPDATE: ****
 
Vi har senere brugt gaven med ølsmagning til min svigerfar, som blev sendt afsted sammen med sin søn (=min mand). Og endnu en gang var det bare en super oplevelse!
 
Siden indeholder affiliate link.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar